0496 40 89 50 info@solut-hr.be

Hey,

Herken jij je in deze situatie? Je moet de kids van school gaan halen en je hebt nog net genoeg tijd om snel boodschappen te doen voor vandaag en morgen. Met in de ene hand een tros druiven, bananen en een zak rode puntpaprika’s en in de andere hand een kilo gehakt ren je naar de kassa. Vanavond maak je het lievelingseten van zoonlief, nl. spaghetti. Je lieve dochter en je man plezier je morgenochtend met een lekkere verse fruitsalade als ontbijt.   

Lap!!! Natuurlijk is er maar één kassa open! Voor je, heeft een gepensioneerde dame met zeeën van tijd, de band vol gelegd met proviand voor een hele maand. Ze pakt de boodschappen tergend langzaam in, de goederen worden weloverwogen in de tassen geplaatst. Ondanks dat het een zeer vriendelijke dame is, die er duidelijk van geniet om nog een babbeltje te slaan met de kassierster, denk jij bij jezelf: “Doe a.u.b. door i.p.v. te babbelen!” Ongeduldig schuifel je heen en weer en met de kassierster wissel je de begrijpbare blik van … “hoelang gaat het nog duren?”

Net op het moment dat jij je boodschappen op de band kunt leggen, gaat de beltoon van je gsm.  Je baas! Je kunt dit telefoontje niet weigeren! Plichtsgetrouw, maar gefrustreerd neem je op!  Hij/zij moet je dringend spreken i.v.m. de online presentatie van morgenochtend 8 uur.  Jij hebt die presentatie al 5 dagen geleden afgewerkt en naar hem doorgestuurd, maar hij heeft nu pas de tijd gevonden om die te bekijken. Wat had je verwacht??? Natuurlijk moeten er toch nog een aantal zaken aan veranderd worden…..  

“ARGH!!! …  I hate it!!! … Mierenneuker!! … Genoeg is genoeg! … Ik ben het beu!… Ik heb stress!!!…”

Trillend van woede en machteloosheid besef je dat je te laat op school gaat aankomen…
“Help! Is het al bijna vrijdagavond???”
Helaas … het is pas maandag … je werkweek is pas begonnen!   
“Ik zie het niet meer zitten…”  

Herkenbare situatie?

Lees hier over de beste manier om deze stress te stoppen. 
Wij helpen je vandaag met ontstressen en geven je simpele en bruikbare tips.


Solut is bezorgd om jou als werknemer, maar ook om je werkgever. Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn. Iedereen kan stappen zetten naar zijn eigen gelukSolut helpt je om je KernTalenten te ontdekken. Na deze ‘prachtige’ ontdekking wordt het zoveel helderder en duidelijker welke stappen jij kunt zetten naar je geluk en succesDe keuze ligt bij jou.

Solut garantie op succes inspireert je met prikkelende blogs en belangrijke info, want iedereen heeft het recht om gelukkig en succesvol te zijn. Wil je geen enkele blog of info missen? Volg ons op FacebookLinkedIn en Instagram.

© Photo by Andrey Zvyagintsev on Unsplash