0496 40 89 50 info@solut-hr.be

KERNTALENTEN

Solut is een door VDAB erkend loopbaancentrum
en gespecialiseerd in de KernTalentenMethode voor Garantie op succes

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN KERNTALENTENCOACHING?

Analyse van je KernTalenten + Inzicht in jezelf + Oriëntatie in de goede richting.

 

Wat zijn KernTalenten?

Kerntalenten zijn je potentieel. Ze worden heel gedetailleerd en genuanceerd in kaart gebracht door je persoonlijkheid, je talent en motivatie te analyseren. Het gaat hier vooral om een zeer persoonlijke benadering en analyse. Je KernTalenten zijn je ‘gouden sleutels’ om de juiste keuzes te maken! Door deze werkwijze geef ik je de garantie op succes en geluk voor de rest van je leven, zowel privé als professioneel.

Hoe kan dat?
KernTalenten zijn eigenlijk je natuurlijke aanleg, met zowel je aangeboren sterke als minder sterke eigenschappen. Bijgevolg is deze methode een totaal andere aanpak van loopbaancoaching.

 

Wat levert het mij op?

  • De juiste work-life balance.
  • De job van je leven.
  • Goed gevoel en zekerheid om de juiste richting uit te gaan.
  • Stevig in je schoenen bij elke job- en levenskeuze.
  • Gelukkig en plezier in je job en in je leven.
  • De gouden sleutels om altijd de juiste keuzes te maken 
  • De tools in handen om foute keuzes bewust te vermijden.
  • Ontsnappen aan jouw valkuilen omdat die vooraf gekend zijn 
  • Bewust proactief acties kunnen nemen.
  • Een beter inlevingsvermogen, waardoor je betere relaties opbouwt.

 

Wat heb ik te winnen?

Iedereen komt in aanmerking voor loopbaancoaching door KernTalentAnalyse. Je KernTalenten kennen is je ticket naar zekerheid. Het zorgt ervoor dat je sterk in je schoenen staat om bijgevolg keuzes te durven maken. In je kracht gezet worden.

Het kost slechts 4 uren van je kostbare tijd. Tijd is onbetaalbaar, maar je krijgt er heel wat voor in de plaats

 

Hoeveel kost het?

Sessies loopbaanbegeleiding kunnen bekostigd worden met een loopbaancheque van de VDAB ter waarde 40 euro. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. De coaching duurt zolang jij het nodig vindt,
met een maximum van 7 uur. 

De cheques kunnen online besteld worden.

Bestel hier je cheques

Hoe is de KernTalentenMethode ontstaan?

De grondlegster, de uitvindster, de moeder van de KernTalentenMethode is Danielle Krekels, een super dame uit Tienen. Als zaakvoerster van een ingenieursbureau en na 10.000 gesprekken te hebben gevoerd, startte ze aan een calvarietocht van 15 jaar durend onderzoek. 

De KernTalentenMethode neemt je mee op reis naar je verleden en analyseert wat je graag deed in je lagere schooltijd.  Het onderzoekt ‘de leukertjes’ waarmee je toen spontaan speelde. Wat je spontaan deed, geeft energie en zijn je aangeboren sterke KernTalenten, een levenslange bron van positieve
energie en kracht. 

In het totaal zijn er 23 KernTalenten, welke je sterk, half of klein hebt.  Je KernTalenten zitten in je DNA!!  Het is je ‘eigen persoon’, het is de ware-diepe ‘ik’, het is wie jij echt bent.

 

Wat is een
KernTalenten-
Analyse?

Een KernTalentenanalyse brengt je karakter (persoonlijkheid of ‘zijn’) én je talenten (potentieel of ‘zullen kunnen mits opleiding en/of oefening’) én je motivatie (goesting, of ‘willen, zomaar uit jezelf’) in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau. Niet als een type zoals zovele anderen, of geperst in een hokje waar je maar voor een stukje in past. Wel een heel precies en compleet zicht op wie je BENT, WILT én KUNT WORDEN. Ook wat jou drijft, wat je waarden zijn en wat je energie geeft of kost, 
wordt glashelder.

Contacteer ons gerust!